Ann Stevens

Ann Stevens

Leg. Psykoterapeut

0733-80 54 15

annstevens@live.se

Om Ann Stevens

Jag är legitimerad psykoterapeut på psykodynamisk grund/PDT och legitimerad sjukgymnast. Har sedan 1999 arbetat med psykoterapeutiska samtal. På institution, på behandlingshem, på psykoterapeutiska institutet Sankt Lukas i Lund samt på privat mottagning.
Jag har lång erfarenhet av psykosocialt arbete med barn, ungdomar och familjer. Min sjukgymnastutbildning ger mig viktig och användbar kunskap i de kroppsliga/somatiska uttrycken och symtomen. Akrediterad IPT-terapeut, nivå-B enligt nationella och internationella regler med mångårig erfarenhet av att jobba med IPT inom ramen för Region Skåne.
Sedan våren 2014 deltagit jag i en Affektfokuserad utbildnings- och handledninggrupp, Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy/ISTDP. En form av psykodynamisk terapi som mycket tydligt blir en hjälp att möta ångest samt förstå och hantera känslor. Jag erbjuder psykoterapeutisk behandling och rådgivning till enskilda personer och par. Är Vårdgivare för Psykoterapi, vilket innebär ett avtal med Region Skåne inom Hälso- och Vårdval Psykoterapi. Läkare på den vårdcentral där du är listad kan skriva en remiss för upp till 25 samtal där högkostnadskort gäller. Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller önskar boka tid för ett första samtal.
Ann Stevens

Ann Stevens

Leg. Psykoterapeut

0733-80 54 15

annstevens@live.se